Ας ξεκινήσουμε από αυτό: Είσαι πάντα πιο ευτυχισμένη μετά από ένα μασάζ στο πρόσωπό σου! Λίγο τόχεις; Κι όχι μόνο επειδή σου αφιέρωσες χρόνο. Ή επειδή βλέπεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη άμεσα! Το θέμα εξηγείται επιστημονικά. Με το μασάζ παράγονται ενδορφίνες! Κι υπάρχει κι ένα ακόμη καλό νέο. Μπορείς να μάθεις να το κάνεις μόνη σου. Και να είναι αντιρυτιδικό, αποτοξινωτικό, χαλαρωτικό, για λάμψη, για ενδυνάμωση ή και όλα μαζί!Τι σου προσφέρει τώρα ένα μασάζ στο πρόσωπο αναλυτικά; Είναι πολλά τα οφέλη. Στη σειρά που τα θέλεις τα βάζεις εσύ.

Το μασάζ προσώπου:

Ενισχύει την αιματική κυκλοφορία στο δέρμα συμβάλλοντας θετικά στη διαδικασία αναγέννησής των κυττάρων.

Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βοηθάει τα θρεπτικά συστατικά που μεταφέρει το αίμα να φτάσουν στους ιστούς, χαρίζοντας χρώμα υγείας.

Ενεργοποιεί τη λέμφο και απομακρύνει κατακρατήσεις και τοξίνες με αποτέλεσμα λιγότερα πρηξίματα και περισσότερη λάμψη.

Μειώνει την ένταση στους μύες του προσώπου και απαλύνει τα συμπτώματα του στρες στο πρόσωπο (σφιγμένο σαγόνι, κουρασμένα μάτια).

Χαλαρώνουν οι σφιγμένοι μύες που έχουν προκαλέσει τις υπάρχουσες ρυτίδες και οι τελευταίες με την επανάληψη αρχίζουν να λειαίνονται.

Ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, αποκαθιστά δηλαδή την αρχιτεκτονική του.

Η επιδερμίδα αναζωογονείται με τον πιο φυσικό τρόπο και όλη αυτή η επιχείρηση είναι στα… χέρια σου.

Η ενσωμάτωση του μασάζ προσώπου στο πρόγραμμα καλλυντικής περιποίησής βοηθά ακόμα τα συστατικά των προϊόντων να διεισδύσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους. Γι΄ αυτό και όλο και περισσότερες μπράντες το προτείνουν στις οδηγίες χρήσεως.

Αλεξάνδρα Βεκιάρη

Certified FACE YOGA TRAINER/.
FACE MASSAGE EXPERT/.