Στην εποχή που το #άγγιγμα ενοχοποιείται και απαγορεύεται, νιώθεις όλο και περισσότερο την έλλειψή του, αλλά ίσως επαναπροσδιορίζεις και τη δύναμή του. Πρώτα απ΄ όλα ένα άγγιγμα σε συνδέει, είναι το όχημα της ενέργειάς σου. Όχι μόνο με τους άλλους, αλλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ακόμα το άγγιγμα σου μπορεί να είναι άκρως ανακουφιστικό, ακόμα και θεραπευτικό, αρκεί να το πιστέψεις! 

Εμπιστεύσου, λοιπόν, την ενέργειά σου κι άγγιξε το πρόσωπό σου με #αγάπη και #πρόθεση!Η τεχνική κατακτιέται, είναι επιθυμητέα, κι είναι κι αυτή στο... χέρι σου. (λεπτομέρειες στο https://faceyoga.gr/el/blog-el/2020-11-23-20-01-03.html )

Όσο για τα κάθε είδους γκάτζετ, που σαφώς και σε συνδράμουν, να ξέρεις ότι δεν θα έχουν το παραμικρό αποτέλεσμα αν τα διαχειρίζεσαι διεκπεραιωτικά, επειδή κάπου το είδες ή επειδή είναι μόδα.

Έτσι, λοιπόν, σε σένα που δεν αγγίζεις το πρόσωπό σου, λέω κάνε την αρχή και ανακάλυψε σιγά σιγά τη δύναμη που διαθέτεις!

Σε σένα που το κάνεις μηχανικά και βιαστικά, λέω βάλε στοργή και συνειδητότητα! 

Αλλά και σε σένα που αφήνεις άλλους να του ασκούν βία με επιθετικές θεραπείες, στο όνομα της ομορφιάς, λέω, απλά, αναλογίσου! (Δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα, απλώς σαν face yoga expert πιστεύω στην «εξέλιξη» μέσα από τον σκοπό, την αφοσίωση και τη συνέπεια, και όχι τον πόνο).

Εσύ πόσο συχνά αγγίζεις το πρόσωπό σου;