«Βάλε τη Face Yoga στη ζωή σου και δες το πρόσωπό σου να αλλάζει»Είμαι η Αλεξάνδρα Βεκιάρη, γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά μου.

Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και μιλάω 5 γλώσσες. Με αυτά τα εφόδια δούλεψα στο χώρο της Δημοσιογραφίας, της Επικοινωνίας, των Περιοδικών και των Βιβλίων, για πολλά χρόνια, με αφοσίωση και συνέπεια.

Από το 2016 είμαι certified FACE YOGA TRAINER και FACE MASSAGE EXPERT πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center. Έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins, ενώ συνεχίζω αδιάλλειπτα να επιμορφώνομαι, καθώς η Face Υoga έχει τεράστια δυναμική και συνεχώς εξελίσσεται.

Ανακάλυψα τη Face Yoga ψάχνοντας να βρω κάτι εναλλακτικό, ασφαλές και φυσικό για το πρόσωπο, αφού η Face Yoga δεν είναι μια συνηθισμένη «κούρα ομορφιάς» και κυρίως δεν είναι παρεμβατική. Η Face Yoga είναι τρόπος ζωής, αφού σου μαθαίνει να χρησιμοποιείς σωστά και να δυναμώνεις τους μύες προσώπου-λαιμού. Έτσι το πρόσωπό σου παραμένει υγιές, ξεκούραστο και λαμπερό. Τα σφιγμένα χαρακτηριστικά χαλαρώνουν. Ελέγχεις τις εκφράσεις σου. Κι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου… κλείνει το μάτι. Καιρός, λοιπόν, να ξανασυστηθείτε με το πρόσωπό σας. Να ξανανιώσετε φρέσκοι και δροσεροί και μαζί να απογειώσετε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας. Είναι θέμα ποιότητας ζωής. Είναι θέμα Face Yoga.

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.