Στο… τελευταίο ξέβγαλμα

sto_teleutaio_xevgalma

Αν μετά το ντεμακιγιάζ θέλετε να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με... γνήσιο νερό γιατί λατρεύετε την αίσθηση, αλλά και γιατί μόνο τότε νιώθετε πραγματικά καθαρές, υπάρχει τρόπος να μετατρέψετε το… τελευταίο ξέβγαλμα σε #minibeautyroutine.
????Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, γιατί το ζεστό νερό ξηραίνει την επιδερμίδα και ξερή επιδερμίδα σημαίνει περισσότερες ρυτίδες.
????Προτιμήστε χλιαρό νερό που χαλαρώνει-ανοίγει του πόρους. Το κρύο νερό από την άλλη σφίγγει-κλείνει τους πόρους. Γι΄ αυτό ιδανικά ολοκληρώστε τη διαδικασία με κρύο. Αντέχετε το σκωτσέζικο ντους (εναλλαγή χλιαρού-κρύου); Τέλεια. Θα τονώσετε την μικροκυκλοφορία στο πρόσωπο που είναι ότι καλύτερο,
????Κάντε ανοδικές –και όχι καθοδικές- κινήσεις όταν ρίχνετε το νερό στο πρόσωπό σας.
????Και όταν έρθει η ώρα να σκουπιστείτε μην αρχίσετε να τρίβετε το πρόσωπό σας με την πετσέτα! Σκουπίστε ταμποναριστά.
????Τώρα απολαύστε την ενυδατική σας που θα βρει το… τέλειο έδαφος!
Δεν θα ήθελα να ξεχνάμε ότι παρόλο που στη #FaceYoga δουλεύουμε τους μύες, δηλαδή δουλεύουμε από μέσα προς τα έξω, καλό είναι να μην παραμελούμε αλλά και να μην ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα μας την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος.
Α.Βε.
#water #patdry #facecare #lukewarwater

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά!
Στάσου... μύγδαλα

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.