Στάσου... μύγδαλα

stasou-migdala

Tο #αμυγδαλέλαιο είναι από τα πιο ευεργετικά έλαια για την επιδερμίδα και δη την αφυδατωμένη. Και ξέρετε τι σημαίνει αφυδάτωση; Προδιάθεση για ρυτίδες. Το αμυγδαλέλαιο, λοιπόν, που οι #faceyogis που με ακολουθούν έχουν γνωρίσει και δεν αποχωρίζονται κάθε φορά που κάνουμε το #massageroutine μας, περιέχει μεγάλη ποσότητα «αντιγηραντικής» βιταμίνης Ε κι έχει την ιδιότητα να σφραγίζει την υγρασία (περισσότερο από τις κρέμες) χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.
Επειδή είναι έως και άοσμο, αν το αναμείξετε με λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο με άρωμα και ιδιότητες της αρεσκείας σας έχετε δημιουργήσει το απόλυτο έλαιο για το πρόσωπο, αλλά και για το σώμα. (Σας προτείνω να το φοράτε μόλις τελειώσετε το ντους και ενώ είστε ακόμα βρεγμένη!) Το ότι χρησιμοποιείται, παραδοσιακά, ως βασικός φορέας των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Σε τι άλλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, εκτός από #ενισχυτικόενυδάτωσης και #λάδιμασάζ; Για #ξεβαφτικόματιών: βουτάτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αμυγδαλέλαιο, το απλώνετε στην περιοχή των ματιών, αφήνετε για ένα λεπτό και περνάτε την περιοχή με ένα στεγνό κομμάτι βαμβάκι.
#sweetalmondoil #faceyogamassageoil

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Στο… τελευταίο ξέβγαλμα
Bed time stories

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.