Άκου! Σου μιλάει το πρόσωπό σου!

Girl-cupping-ear-1900-x-1100

Άκου! Σου μιλάει το πρόσωπό σου!(και δεν είναι παρενέργεια της καραντίνας!)

Σε κοιτάς; Σε παρατηρείς; Σε ξέρεις; Ή μήπως σε αποφεύγεις;Θα με έχεις ακούσει, πολλές φορές, να λέω ότι το κυριότερο όφελος της #faceyoga -και κρυφό της πλεονέκτημα έναντι άλλων θεραπειών- είναι η #επίγνωση του προσώπου σου, δηλαδή η συνειδητή σχέση που αποκτάς μαζί του, καθώς εκπαιδεύεσαι.

Μαθαίνοντας, λοιπόν, το πρόσωπό σου, από την… αρχή, ξανασυστήνεσαι με τον εαυτό σου. Αφού το πρόσωπό σου είναι ο δικός σου πίνακας ανακοινώσεων για ότι συμβαίνει στο σώμα ή την ψυχή σου. 

Είδες, τελικά, που το πρόσωπο σου σού μιλάει; Και έχει να σου διηγηθεί #ιστορίες για σένα. Ιστορίες πέρα για πέρα αληθινές. Για την υγεία σου. Τα συναισθήματά σου. Τα βιώματά σου. Τις σκέψεις σου. Για το παρελθόν σου, αλλά και για το… μέλλον σου! Όλα αυτά φυσικά και κάνουν το πρόσωπό σου πιο εκφραστικό και του προσδίδουν τη μοναδικότητά σου. Αξίζει, όμως, να φέρεις σε ισορροπία κάθε τι που καταχρηστικά αφήνει τα ίχνη του στο πρόσωπό σου και που σε βάθος χρόνου μπορεί να σε αδικεί. Και κάτι ακόμα: μπορεί να μην ευθύνεσαι για την αντικειμενική #ομορφιά του προσώπου σου, ευθύνεσαι, όμως, για την #έκφραση του. Που αποτυπώνει τη στάση ζωής σου, την επίγευση από τις επιλογές σου, τις προθέσεις σου. Κι αυτό είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις.

Ξεκίνα, λοιπόν, από τώρα, που ίσως έχεις λίγο περισσότερο χρόνο, να παρατηρείς το πρόσωπό σου και να ακούς αυτά που έχει να σου πει. Και ακόμα καλύτερα, ξεκίνα #faceyoga για να μπορέσεις να το υπερασπιστείς και να το βελτιώσεις!


#faceyogaalexandravekiari #agegracefully #agewisely #yourfaceisinyourhands #itsinyourhands #yourfaceisyourstory

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Palming Ένα εργαλείο χαλάρωσης και αποσύνδεσης
Hot towel magic

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.