Απ΄ αυτό το πλευρό να… μην κοιμάσαι!

Young-beautiful-woman-lying-in-bed

Αν αγαπάτε τις ρυτίδες σας, επειδή δείχνουν ότι ζήσατε, δεν σημαίνει ότι θα κάνετε και πάρτι κάθε φορά που θα αποκτάτε και μια καινούρια. Ειδικά αυτές οι ρυτίδες για τις οποίες ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς, και όχι ο χρόνος, είναι οι πιο… μισητές. Τι συμπάθεια να δείξεις στη ρυτίδα που εδραιώθηκε εκεί δεξιά, στο μάγουλο σου και φταίει το μαξιλάρι! Επειδή για χρόνια κοιμάσαι από την ίδια πλευρά και η επαναλαμβανόμενη πίεση, σε βαθμό κακοποίησης, έχει κάνει δουλειά!

Έχετε, λοιπόν, δύο επιλογές. Να αλλάξετε πλευρό ή να αρχίσετε τη face yoga, που θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τις ρυτίδες και να αποκαταστήσετε τη συμμετρία του προσώπου σας.

Με την ευκαιρία θα σας το ξαναπώ: οι ρυτίδες σχηματίζονται κυρίως επειδή με τα χρόνια μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και όχι επειδή χρησιμοποιείτε το πρόσωπό σας! Εκτός, βέβαια, αν κάνετε μοιραία λάθη, όπως το να κοιμάστε πάντα από την ίδια πλευρά ή χρησιμοποιείτε καταχρηστικά κάποιες μυικές ομάδες, όπως συμβαίνει με το ακούσιο συνοφρύωμα!

Κι εδώ έρχεται η face yoga να βάλει το χέρι της!

Ντεμακιγιάζ σημαίνει αντιγήρανση
I love my life

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.