Ντεμακιγιάζ σημαίνει αντιγήρανση

Hung-over-girl

Θα μου πείτε ότι μετά βίας ξεβάφεστε το βράδυ! Θα σας θυμίσω, λοιπόν, ότι μια επιδερμίδα ρυπαρή οδεύει ολοταχώς στην πρόωρη γήρανση! Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι το ντεμακιγιάζ και μάλιστα το "καλό" ανήκει στο απόλυτο τρίπτυχο της ρουτίνας αντιγήρανσης by #faceyogaalexandravekiari:
#ντεμακιγιάζ_αντιηλιακήπροστασία_faceyoga

Έτσι όχι μόνο δεν πρέπει να αμελούμε το ντεμακιγιάζ, αλλά ιδανικά σας προτείνω να εφαρμόσετε τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού (the double cleansing method) που σαφώς δεν είναι καινούρια, είναι, όμως, πάλι στο προσκήνιο. Ειδικά για όσες χρησιμοποιούμε προϊόντα στο καθημερινό μακιγιάζ που δεν θέλουν να μας… αποχωριστούν, όπως η αδιάβροχη μάσκαρα ή ένα long lasting foundation. Η μέθοδος βασίζεται στη διαδοχική χρήση δύο προϊόντων καθαρισμού με διαφορετική υφή και χρήση.

Βήμα 1 Με ένα καθαριστικό προϊόν με βάση το λάδι, αφαιρώ το μακιγιάζ κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Έτσι θα αιχμαλωτίσω τις ακαθαρσίες που μπορεί να φράξουν τους πόρους. Ξεπλένω με νερό. Σκουπίζω ταμποναριστά.

Βήμα 2 Με ένα ήπιο καθαριστικό (αφρό, τζελ) θα αφαιρέσω το οξειδωμένο σμήγμα που αποτελείται συνήθως από ρύπους και ιδρώτα.

Η επιδερμίδα μου είναι τώρα πεντακάθαρη, απαλή και πάνω απ΄ όλα έτοιμη να «ρουφήξει» τις κρέμες μου και όλα τα προιόντα της βραδινής μου περιποίησης. Κάντε το και δείτε τη διαφορά το πρωί!!!

#doublecleansing#faceyogadoublecleansing#antiagingfaceyoga 

Rosewater fanatic
Απ΄ αυτό το πλευρό να… μην κοιμάσαι!

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.