Τρώγεται το νερό;

close-up-woman-eating-watermelon-pool_23-2148226281

Η #αφυδάτωση επηρεάζει τη #σφριγηλότητα της #επιδερμίδας ως εξής: λεπτές γραμμές αρχίζουν να εμφανίζονται και οι υπάρχουσες ρυτίδες δείχνουν βαθύτερες! Ακόμα και τα χείλη σκάνε πιο εύκολα και το στόμα στεγνώνει. Και τα... κακά νέα συνεχίζονται διότι επηρεάζονται επίσης πνευματική διαύγεια, σφρίγος και διάθεση, ενώ ο οργανισμός αδυνατεί να αποβάλλει τις #τοξίνες!

Πριν, λοιπόν, η αφυδάτωση σας χτυπήσει την πόρτα με ένα θαμπό δέρμα όχι μόνο σε πρόσωπο αλλά και σώμα αλλά και με ύποπτα συμπτώματα που ποικίλουν από πονοκέφαλο και έλλειψη συγκέντρωσης, μέχρι αδυναμία μνήμης και μείωση στην απόδοσή σας ενυδατώστε τον οργανισμό σας και μέσα από τις #τροφές. Για το νερό σας τα έχω ήδη πει και πάντα θα σας τα λέω.

#ΑΓΓΟΥΡΙ (95% περιεκτικότητα σε νερό)
Aν καταναλώσετε ένα φλιτζάνι κομμένο αγγούρι θα ξεδιψάσετε περίπου το ίδιο όπως με ένα ποτήρι νερό. Tο αγγούρι παρέχει ακόμα ένα μικρό ποσοστό φυτικών ινών και βιταμίνης C (περίπου το 6% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης).

#ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ (95% περιεκτικότητα σε νερό)
Μια μερίδα τους αποδίδει μόλις 25 θερμίδες και αποτελούν εξαιρετική πηγή φυλλικού οξέος, καλίου, βιταμίνης Α και C.

#ΜΑΡΟΥΛΙ (95% περιεκτικότητα σε νερό)
Πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως φυλλικό οξύ και βιταμίνη Κ πρέπει να τρυπώνει στη σαλάτα αλλά και στο σάντουιτς που παίρνετε στην παραλία.

#ΣΠΑΝΑΚΙ (94% περιεκτικότητα σε νερό)
Καταναλώνεται ωμό και μαγειρεμένο και περιέχει εκτός φυσικά από νερό φυλλικό οξύ, κάλιο, βιταμίνη Ε και φυτικές ίνες.

##ΚΑΡΠΟΥΖΙ (91% περιεκτικότητα σε νερό)
Εκτός από ενυδάτωση και ευχαρίστηση, παρέχει λυκοπένιο, αντιοξειδωτικό που βρίσκουμε στα κόκκινα φρούτα και λαχανικά. Για την ακρίβεια, το καρπούζι περιέχει περισσότερο λυκοπένιο από τις ντομάτες, ξεπερνώντας τες κατά 9 mg ανά φέτα. Προσοχή όμως μην τρώτε καρπούζι το βράδυυυ! Έχει ζάχαρη και μπορεί να σα δημηιουργήσει ένα προβληματάκι στη ζυγαριά!

#ΠΡΑΣΙΝΕΣΠΙΠΕΡΙΕΣ (93-94% περιεκτικότητα σε νερό)
Διάσημες και για την περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C να μη λείπει από καμία χωριάτικη σαλάτα παρακαλώ.

#ΠΕΠΟΝΙ (90% περιεκτικότητα σε νερό)
Αποδίδει μόλις 56 θερμίδες ανά φλιτζάνι και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α.

#ΓΙΑΟΥΡΤΙ (85-88% περιεκτικότητα σε νερό)
Μπορεί τα φρούτα και τα λαχανικά να είναι οι πρωταγωνιστές της ενυδάτωσης το γιαούρτι, όμως, αποτελεί τροφή που ενυδατώνει. Παρέχει ακόμα ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, (βιταμίνη Β12 και ριβοφλαβίνη), ενώ εξασφαλίζει τα απαραίτητα προβιοτικά για την υγεία του εντέρου.

#dehydration #drinkupwater #water #drinkup #itsinyourhands #faceyoga #faceyogabeauty #faceyogahealth #faceyogalexandravekiari

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Face massage με παγάκια
Face yoga lips routine

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.