Πως αγγίζω το πρόσωπό μου;

image-1

Πως αγγίζω το πρόσωπό μου;

Η στενή σχέση που αναπτύσσουν τα χέρια μου με το πρόσωπό μου στο πλαίσιο του #pampering, δηλαδή της φροντίδας και της καλλυντικής περιποίησης της επιδερμίδας, εκτός του ότι οφείλει να είναι πάρα πολύ τρυφερή, μπορεί και να... ταυτοποιηθεί!

Να ξέρεις, λοιπόν, ότι:

- με κινήσεις ταμποναριστές (πατητά και διεισδυτικά με το εσωτερικό όλης της παλάμης) βοηθάω ένα προιόν να εισχωρήσει καλύτερα στην επιδερμίδα μου, χωρίς να την ταλαιπωρώ και μεταφέροντας θερμότητα.
- με κινήσεις ανοδικές και προς το περίγραμμα κάνω ανόρθωση, ένα φυσικό #lifting, επικοινωνώντας στο υποσυνείδητό μου το μήνυμα ότι θέλω αν ανέβων κυριολεκτικά και μεταφορικά.
- με κινήσεις καθοδικές και με κατεύθυνση κυρίως από τα αυτιά προς τον λαιμό, (λεμφικές οδοί) κάνω αποτοξίνωση και αποστράγγιση, άρα φέρνω #λάμψη.

Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος, ίσως περισσότερο εξειδικευμένος για να αγγίζω το πρόσωπό μου. Είναι το#tapping, αλλιώς τα κτύπηματα με τα ακροδάχτυλα. Το tapping γίνεται με μέτρια δύναμη, έντονο ρυθμό και έχει σκοπό την τόνωση της αιματικής μικροκυκλοφορίας και την αναζωογόνηση. Γίνεται άλλοτε γενικευμένα σε ολόκληρη την περιοχή του προσώπου και άλλοτε στοχευμένα, σε συγκεκριμένες μυικές ζώνες. Είναι όμως κι ένας εξαιρετικός τρόπς να έρθω στο κέντρο μου και να χαλαρώσω.



×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hot towel magic
Είμαι ευγνώμων για... (βάλε εσύ τα δικά σου)

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.