Για να σε ομορφαίνει ο ύπνος!

Attractive-Woman-Sleeping-Bed-Eye-Mask-Pajamas

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου μιλάω για τον #ύπνο, αλλά θα έχεις ακουστά ότι η #ομορφιά σου αναδομείται, ενώ εσύ κοιμάσαι, οπότε το θέμα είναι ανεξάντλητο!

Sleep mask

Αν δεν χρησιμοποιείς μεταξωτή μαξιλαροθήκη (λέμε τώρα) η #μεταξωτήμάσκαύπνου είναι η αμέσως επόμενη πιο beauty επιλογή. Σε προστατεύει από τις ρυτίδες του άτσαλου ύπνου ειδικά στην ευαίσθητη περιοφθαλμική περιοχή –ευκαιρία για παρατήρηση: κοιτάξου στον καθρέφτη αμέσως μόλις ξυπνάς!

Επίσης, η μάσκα ύπνου απομονώνει κάθε είδους φως, αλλά και μπλε φως από ηλεκτρονικές συσκευές, που υπονομεύει τον ύπνο σου (το μπλε φως λέει στον εγκέφαλό σου να ξυπνήσει, καθώς, μεταξύ άλλων, μπλοκάρει την παραγωγή μελατονίνης!)

Με τη μάσκα θα μπορέσεις να περάσεις γρηγορότερα στο στάδιο του βαθύ ύπνου, οπότε και ανανεώνονται τα εγκεφαλικά κύτταρα αλλά και αναπαράγεται το κολλαγόνο. Ο βαθύς ύπνος αντιμάχεται και το στρες και συμβάλλει στη ρύθμιση των ορμονών και των άλλων λειτουργιών του οργανισμού.

Και τι σημαίνουν όλα αυτά; #Λαμπερήεπιδερμίδα και καλό ανοσοποιητικό!

Reflexology points

Τα σημεία στο πρόσωπό σου που σου είναι οικεία αν κάνεις face yoga μαζί και πιεσοθεραπεία μαζί μου. Αν τώρα ενεργοποιήσεις τρία από αυτά που συνδέονται με το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, θα χαλαρώσεις και κατά συνέπεια θα έχεις καλύτερο ύπνο.

Οι κρόταφοι που μπορείς να ενεργοποιήσεις κάνοντας κυκλικό μασάζ με τα μαξιλαράκια από τις παλάμες ή τις αρθρώσεις των δαχτύλων.

Το Τρίτο μάτι, το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, που μπορείς να ενεργοποιήσεις με επιτόπου κυκλάκια με τα ακροδάχτυλα μέσου ή παράμεσου.

Η περιοχή πάνω από τα φρύδια που μπορείς να ενεργοποιήσεις με πολύ απαλά χτυπηματάκια ή κυκλικές δαχτυλοπιέσεις. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Πότε να αρχίσω face yoga;
Facial cupping therapy

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.