Πότε να αρχίσω face yoga;

a377cb40efb1c806402757a5df77bc9d

Χθες!!!

Ποτέ δεν είναι αργά για να απολαύσεις τα #οφέλη της face yoga στο πρόσωπο και στη ζωή σου, αλλά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Καθώς δουλεύεις με το μυικό σύστημα του προσώπου, το πρώτο προφανές όφελος είναι ότι με την πρακτική προλαβαίνεις τη #βαρύτητα (δεν θα κρεμάσεις!) όσο ακόμα οι μύες είναι ενεργοί και δεν έχουν τεμπελιάσει-ατροφήσει. Επίσης, και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, το κρυμμένο όφελος αφορά στην απώλεια #οστών με την προχωρημένη ηλικία, που επίσης γλυτώνεις με τη face yoga. Για #φλεγμονές έχεις ακούσει; Αυτές που δημιουργούνται από τη μπλοκαρισμένη λέμφο; 

Αν, όμως, ξεκινήσεις νωρίς τη συστηματική πρακτική και κυρίως σε συνδυασμό με σωστό #mewing (θέση της γλώσσας στον ουρανίκσο σε κατάσταση ηρεμίας) έχεις και… bonus: μπορείς και να συμβάλεις στη διαμόρφωση του σχήματος του προσώπου σου, αν είσαι κάτω από 30, καθώς η άνω και κάτω γνάθος σχηματίζονται ακόμα!

Και φυσικά, για όλες εσάς εκεί έξω που είστε… λίγο μεγαλύτερες από μωρά κι ακόμη το σκέφτεστε, δεν θα πω πολλά: 

Και μόνο η βελτιωμένη αιματική μικροκυκλοφορία και η διαχείριση της έντασης έχουν σαν εμφανές και άμεσο αποτέλεσμα ένα #σφριγηλό και #λαμπερό πρόσωπο, που, πείτε μου, ποια/ος δεν το θέλει, από τον καναπέ κιόλας! 

(Για αντιγήρανση δεν θα μιλήσω καθόλου,ε;).

Οπότε, ξεκίνα χθες! (Αν όχι από την... κούνια!) 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

How to massage your ears
Για να σε ομορφαίνει ο ύπνος!

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.