Στάση... face yoga

18dab9dfc4714035d9af2b9ea6c9c306

Λοιπόοον, η στάση του σώματος είναι το ήμισυ του παντός στη face yoga. Και στοιχηματίζω ότι δεν έχετε συνδέσει μέχρι τώρα το διπλοσάγονο, τις οριζόντιες ρυτίδες του λαιμού, ακόμα και ένα γενικότερο κρέμασμα του προσώπου, όχι στον κακό σας τον…καιρό , αλλά στην κακή στάση του σώματος σας. Μα αν είστε σκυφτοί, κοινώς καμπουριάζετε, πως περιμένετε να σταθεί στο ύψος του το πρόσωπό σας!

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε τη στάση σας είτε στέκεστε, είτε περπατάτε, είτε κάθεστε. Και να φροντίσετε η σπονδυλική σας στήλη να είναι ευθυγραμμισμένη (ούτε κύφωση ούτε λόρδωση), το κεφάλι σας να κοιτάει ευθεία μπροστά, ο αυχένας σας να είναι χαλαρός και όχι σε υπερέκταση και οι ώμοι σας να είναι μακριά από τα αυτιά σας.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά εφαρμόστε για αρχή το παρακάτω tip!

Φανταστείτε ότι υπάρχουν αόρατα σχοινάκια που σας κρατούν δεμένους ψηλά από το στέρνο! Στη συνέχεια απλώς σηκώστε λίγο προς τα πάνω το πηγούνι σας, ώστε να νιώσετε ένα μικρό τράβηγμα στο μπροστινό μέρος του λαιμού (αυτό είναι καθαρά faceyogi-κο τερτίπι). Αυτόματα οι ωμοπλάτες σας θα... ζυγοσταθμιστούν χωρίς να πέσετε στην παγίδα της υπερέκτασης και ο λαιμός σας θα αρχίσει να θυμίζει κύκνο! Έτσι μαζί με τη σωστή στάση που θα σας γλυτώσει από πολλά προβλήματα υγείας στο μέλλον θα αποκτήσετε την τέλεια βάση στήριξης για το πρόσωπό σας, καταπολεμώντας και τη βαρύτητα, το διπλοσάγονο και τις ρυτίδες που καραδοκούν!

Ταυτόχρονα ο εγκέφαλος θα πάρει το μήνυμα ότι... ανεβήκατε!
Γιατί έχετε δει κάποιον που "έχει τις μαύρες του" να περπατά καμαρωτός; Αντίστοιχα, ένας καλοδιάθετος άνθρωπος δεν περπατά ποτέ σκυφτός! Η στάση του σώματος, λοιπόν, όσο προδίδει την ψυχική μας διάθεση, άλλο τόσο μπορεί και να τη φτιάξει! Κι αυτό το τελευταίο είναι ένα από τα κρυμμένα οφέλη της face yoga που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το κομμάτι της της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, αλλά της γενικότερής μας ευημερίας.

A.Bε.
#goodposture #posture #antisagging #faceyoga #baseforface 


IT'S IN YOUR HANDS
Choose to shine!

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.