Χαμογελάω και κάτω από τη μάσκα!

1950s-1960s-happy-brunette-woman-vintage-images

Σας έχω πει ότι δεν σκοπεύω να επενδύσω στην «κουλτούρα» της μάσκας. Αλλά υπάρχουν κάποια πρακτικά θέματα σε σχέση με το γεγονός ότι τη φοράμε που δεν μπορώ να αγνοήσω. 

Από επαγγελματική διαστροφή θα μπορούσα να σας παροτρύνω να κάνετε την πρακτική σας κάτω από τη μάσκα (φυσικά και να την κάνετε, είναι ένας έξοχος τρόπος να αξιοποιήσετε τη μάσκα εποικοδομητικά). Θα σας επισημάνω, ωστόσο, κάτι εντελώς πρακτικό, επειδή τη φοράτε. Είναι πιθανόν με την παρατεταμένη χρήση της μάσκας να οδηγηθείτε στο φαινόμενο του double face, που συνοπτικά σημαίνει ένα #πρόσωποδύοταχυτήτων. Αυτό που δουλεύει (εκτός μάσκας) και αυτό που είναι σε… αγρανάπαυση (εντός μάσκας).

Τι προτείνω; 

Συνεχίστε #ναχαμογελάτε και κάτω από τη μάσκα.

Όχι μόνο γιατί το χαμόγελο ενεργοποιεί τη θετική μας ψυχολογία. Αλλά γιατί κρατάει #ενεργοποιημένη την περιστοματική περιοχή και τα ζυγωματικά, καταπολεμώντας τη βαρύτητα

Και κρατήστε τα μάτια σας όσο πιο ανοικτά και σταθερά μπορείτε, για να αποφύγετε την επιβάρυνση στην περιοφθαλμική περιοχή (και το πόδι της χήνας) από την υπερεκφραστικότητα στην προσπάθειά σας να επικοινωνήσετε! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Το άγγιγμα μου
​Να γιατί κάνεις ρυτίδες! Να γιατί κάνεις face yog...

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.