Ένα jade roller στο ψυγείο μου!

jade3


Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Αυτό είναι ένα jade roller! Ένα gadjet οικιακής ομορφιάς με πολύ μεγάλη ιστορία, η οποία έχει τις ρίζες της στην κινεζική ιατρική. Είναι φτιαγμένο από νεφρίτη (jade) μία πέτρα που από μόνη έχει θεραπευτικές ιδιότητες: ηρεμεί και ξεκουράζει. Και είναι κρύα στην αφή της (κρατήστε το αυτό για πιο μετά!)

Το jade roller, που λέτε, είναι ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για να κάνουμε DIY μασάζ στο πρόσωπό μας! Οι φανατικές της face yoga γνωρίζουμε ότι το face massage είναι ένα πολύ μεγάλο και αγαπημένο κομμάτι της, χάρη στα πάμπολλα οφέλη του. Με ένα jade roller ανά χείρας, επομένως, τι μπορούμε να πετύχουμε;

Έμφαση στα σημεία:

Λεμφική αποσυμφόρηση.

Τόνωση αιματικής κυκλοφορίας.

Λείανση λεπτών γραμμών.

Πρακτικά, με ένα jade roller ανά χείρας, μπορούμε να απαλλαγούμε από τα οιδήματα και τις κατακρατήσεις, να στείλουμε θρεπτικές ουσίες στην επιδερμίδα αφού έχουμε ενεργοποιήσει την κυκλοφορία και να μαλακώσουμε τα σημεία που έχουμε την τάση να «τσαλακώνουμε»!

Προσοχή! Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι πάντα ανοδικές και προς τις λεμφικές οδούς και φυσικά συμμετρικές.

Προσωπικά θεωρώ το jade roller "ευκολάκι". Καθώς δουλεύει επιφανειακά, απλά και γρήγορα. Γι΄ αυτό και το συστήνω στις… λιγότερο δραστήριες (σσσ, τις τεμπέλες). Δεν συνιστώ τη χρήση του σε συνδυασμό με κάποιο προϊόν –πολλοί το κάνουν. Από την άλλη το θεωρώ ένα πρώτης τάξεως εργαλείο κρυοθεραπείας. Που σημαίνει, ότι η θέση του, για μένα, είναι στο ψυγείο (θυμάστε που σας ανέφερα παραπάνω για την κρύα πέτρα;) Έτσι σφίγγει και αποτοξινώνει, δύο σε ένα!

Λεπτομέρεια: Με την επαφή του με το πρόσωπό μας θερμαίνεται, καθώς αποκτά την θερμοκρασία του σώματός μας. Γι΄ αυτό ας έχουμε κοντά μας ένα μπολ με νερό με παγάκια για να το βουτάμε όταν χάνει τη μαγική του δύναμη!

Σας περιμένω στο μάθημά μας για πρακτική εξάσκηση!

Αλεξάνδρα Βεκιάρη

faceyogaspecialist/. facemassage expert


#jaderollermassage
#lymphaticdrainage#circulationbooster#finelinessmoother#calmimgsandsoothing#faceyoga#homefacial#diymassage

Νερό με... αέρα mojito
Chew more!

FACE YOGA SPECIALIST - Alexandra Vekiari - © 2019 All Rights Reserved

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου.